Waarom ons

Waarom ons

Begin te leven zoals dat vanuit de oorsprong is bedoeld. Duurzaam met liefde voor de aarde waar wij op leven

Dirk Koele is mijn naam, een adviseur die in de bouw is opgegroeid.
Van Koele Bouw en Energie mag je verwachten dat er een adviseur komt met verstand van bouwtechniek en installatietechniek. Inmiddels zijn we sinds 2016 in deze vorm actief op het gebied van energiebesparing en doen we allerlei advies- en rekenwerk op energiegebied.

Diensten van Koele Bouw en Energie

We doen veel energietransities om energielabels van kantoren te verbeteren, verduurzamen monumenten, stellen energielabels op en voeren energiebesparingsadviesgesprekken bij u thuis of op het bedrijf.

Opleiding en Ervaring

Ik begon met de opleidingen voor timmerman en metselaar, en deed daarna een aantal jaren ervaring op in de bouw.
Naast mijn werk in de bouw voltooide ik de bouwtechnische lerarenopleiding aan HBO Windesheim, en ben ik 5 jaar actief geweest als docent bouwtechniek, wat ik nu nog op invalbasis doe.
Vervolgens heb ik een aantal jaren gewerkt als opleidingsadviseur en deed ik cursusacquisitie bij bouwbedrijven en verzorgde ik cursussen voor bouwplaatspersoneel, en zorgde voor begeleiding en ondersteuning bij het opleiden van bouwstudenten. Daarna ben ik bij Concreet Onderwijsproducten parttime projectleider voor de ontwikkeling van e-learning leermiddelen geweest voor VMBO en MBO-bouwtechniek.

Certificeringen

Na de crisis in de bouw heb ik mij bekwaamd in duurzaam en energiezuinig bouwen en verbouwen. Bij de Saxion Hogeschool heb ik een opleiding gedaan voor passief bouwen, verder heb ik in 2016 de certificering en in 2021 de hercertificering van BRL 9500 behaald als energieprestatieadviseur voor woningen en bedrijven.

Kortom, een adviseur met kennis van de bouw en installaties op vele gebieden.
Voor een goed advies bent u bij ons aan het juiste adres.