Waarom ons

Waarom ons

Begin te leven zoals dat vanuit de oorsprong is bedoeld. Duurzaam met liefde voor de aarde waar wij op leven

Dirk Koele is mijn naam, een adviseur die in de bouw is opgegroeid.koele
Ik begon met de VMBO- en MBO-opleidingen voor timmerman en metselaar, en deed daarna een aantal jaren ervaring op in de bouw.

Naast mijn werk in de bouw voltooide ik de Bouwtechnische lerarenopleiding, HBO Windesheim, en ben ik 5 jaar actief geweest als docent Bouwtechniek.
Vervolgens ben ik bij Bouwradius begonnen als opleidingsadviseur en deed ik cursus acquisitie bij bouwbedrijven. Bij Bouwradius verzorgde ik veel cursussen voor bouwplaatspersoneel.

Als adviseur bij Fundeon heb ik mij bezig gehouden met advisering van scholen en bouwbedrijven. Daarna ben ik bij Concreet-onderwijsproducten parttime projectleider voor ontwikkeling van e-learning leermiddelen voor VMBO en MBO bouwtechniek.
De laatste jaren heb ik mij bekwaamd in duurzaam en energiezuinig bouwen en verbouwen. Bij de Saxion Hogeschool heb ik een opleiding gedaan voor passief bouwen, verder heb ik de certificering van Cito behaald als energie prestatie adviseur voor woningen en bedrijven.

Kortom een adviseur met kennis van de bouw en installaties op vele gebieden.
Voor een goed advies bent u bij ons aan het juiste adres.